Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

From the blog

Verdens største reisemesse!

ITB Berlin 2019

I år skal vi delta på verdens største messe for reisebransjen.  Messen heter ITB, og holdes hvert år i vesktanen av Berlin. Her samles det spennende aktører i fra hele verden (ja faktisk over 180 forskjellige land), fordelt over 160.000 kvadratmeter.
I fjor var messen besøkt av totalt 160.000 mennesker, hvorav 10.000 av dem besto av reiseaktører. Hotellkjeder, flyselskap, reisebyrå osv. Her samles man for å utdele erfaringer, inngå nye samarbeid og skape veien videre for utviklingen av reisebransjen.

Hele opplegget er utrolig godt gjennomført, hvor bygget er delt opp i forskjellige kontinenter og landeområder. Ønsker man informasjon og tilbud fra opperatører i Bali, oppsøker man området for Indonesia. Det morsomte er at områdene er innredet til å ligne på på det aktuelle landet, slik at man nærmest kan begi seg på en jorda rundt opplevelse i miniatyrskala.

Etter Berlin reiser vi rett til Stockholm, hvor vi vil delta på en «Indian Ocean-workshop» arrangert av Asperia Solutions.
Vi var med på forrige Workshop i November, som vi fikk massevis av utbytte av.

Vi gleder oss veldig til denne opplevelsen, og vil jobbe hardt for å innhente mye informasjon og skape nye samarbeid som skal komme våre kunder til gode! Følg gjerne med oss på sosiale medier, hvor vi vil dokumentere hele opplevelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *