Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Bali

Den unike øya Bali, har år etter år blitt kåret som et av verdens mest fortryllende reisemål av en rekke store reisemagasin. Og hvordan kan du få en bedre opplevelse enn en skreddersydd reise akkurat til deg, produsert av noen som har vært der før. Uansett om du er på utkikk etter en reise på budsjett, eller om du ønsker å ta den helt ut så kan vi tilby deg de beste dealene! Bali omtales gjerne som østens perle, noe øya virkelig kan forsvare. En ferie til Bali vil kunne oppleves som en reise til paradis, bestående av både vulkanske fjell, eksotiske fossefall og langstrakte strender.

Fra plettfrie strender, restauranter i verdensklasse, surfing, dykking og snorkling, til elegante fossefall, vulkaner og pittoreske risterrasser – Bali har absolutt alt du skulle ønske fra en tropisk ferie. Uansett om du er opptatt av historie, ute etter adrenalin eller glad i spa, så er Balis unike og spirituelle atmosfære til stede. Du vil se små ofringer til de hinduistiske gudene på utsiden av hver eneste butikk, hjem eller restaurant.

Etter at man er ferdig med å slikke sol på stranden har man mulighet til å spasere rundt i et mangfold av forskjellige butikker som tilbyr alt fra hjemmelagde dukker til toppmoderne mote. Shopping-gatene i Bali er veldig preget av vestlig turisme og som et resultat av dette vil man finne moteprodukter som frister turistene.

Tropisk mat og spennende retter er det ikke mangel på i Bali. Det florerer av organiske og grønne cafeer  som tilbyr den populære matvarianten ”Superfood”. Start dagen med en smoothie-bowl på Nalu Bowls og du får en frisk start på dagen. Seminyak har blandt de beste resturantene i Bali. Her får man servert fancy mat, som balinesisk risblanding og satay. Som en fin avslutning på kvelden anbefaler vi også å teste en drink eller to. De er supergode!

Det er heller ikke mangel på attraksjoner og begivenheter å oppleve på Bali. Her kan du oppleve spektakulære ”infinity pools” som lar deg svømme i skyene. Øyparadiser med hvite strender og turkis vann. Uberørt natur og verdenskjente fossefall som gir deg en indre ro man aldri har følt maken til.

Bali er en super destinasjon som man kan reise til året rundt, også i den mer fuktige perioden som er mellom desember og mars. Da kan det komme noen regnskurer om ettermiddagen, men som gjerne går raskt over igjen. Når det er best å reise til Bali avhenger likevel av hva du ønsker å gjøre mens du er der. For eksempel varierer sesongen avhengig av om du har tenkt til å surfe eller dykke. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.