Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Malaysia

1 reise å utforske

På en tur til Malaysia kan du møte alle Asias ansikter; fargerike markeder, noen av verdens høyeste bygninger, legender og strender hvor palmene kaster sine skygger over den finkornete sanden.

Malaysia er et land med et bredt spekter av aktiviteter og attraksjoner. En av de mest populære attraksjonene på Langkawi er en taubane som heter Langkawi SkyCab. Derfra kan du se en uforglemmelig utsikt over hele øya og er været klart nok kan du se helt over til Thailand. Malaysia byr på flere flotte templer, men det er ett spesielt tempel du burde besøke om du bare skal innom ett og det er Kak Lok Si i Penang. Dette regnes som en av Sørøst-Asias vakreste templer.

Kuala Lumpur er en moderne kosmopolitisk by med en berømt skyline som inneholder noen av verdens høyeste bygninger. Her kan du besøke himmelhøye bygninger som Petronas Twin Towers og KL Tower under oppholdet ditt – vær ute i god tid og la høydeskrekken være hjemme.

Når du bestiller din tur til Malaysia har du mange muligheter. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av ferien, kan du kombinere flere destinasjoner under samme tur. For eksempel kan du starte med noen dager i hovedstaden Kuala Lumpur, og avslutt deretter ferien med sol og bad på Langkawi eller kanskje du vil forlenge ferien med direktefly til Bali?

Les mer
22 Dager Kr 18990,-

Asias høydepunkter