Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Maldivene

1 reise å utforske

Ferieparadiset Maldivene er en øygruppe i Det indiske hav, bestående av ca. 1200 øyer på ulike koralløyer. En reise til Maldivene byr på alt du kan drømme om. Bo i lekre bungalower langs strandkanten eller nyt livet i luksus på villaer over vannet. Disse ”water-villaene” er en helt unik og fantastisk opplevelse som kjennetegner reiser til Maldivene.

Når du reiser til Maldivene kan du med sikkerhet si; Kritthvite strender og azurblått hav – nærmere paradis kommer du ikke. Når du reiser med oss til Maldivene kan du velge enkle strandhotell eller mer eksklusive bungalows over vannet. Ta kontakt med oss i dag for å få din drømmereise oppfylt – Vi er her for å hjelpe!

Maldivene er et tropisk øyparadis bestående av atoller som ligger nesten 500 km vest for den sørlige tippen til India. Nesten 99% av landet er rent hav, og bare 1% er land, delt inn i 26 atoller (øyer/laguner). Ingen deler av Maldivene er høyere enn 2,4 meter over havet, noe som skaper en idyllisk og naturlig nærhet til vannet. Øyparadiset er bestående av 200 bebodde øyer og over 100 resortøyer, noe som gir store valgmuligheter. Du kan bo på et privat resort med en egen bungalow over vannet, eller et enklere strandhotell til mer overkommelige priser.

Reis til Maldivene året rundt!  Maldivene byr nemlig på sol og varme med badetemperatur året rundt. Man kan nyte en rolig og fredelig ferie i vakre omgivelser, tropisk klima og personlig service.  Maldivene er det perfekte stedet for nygifte eller mennesker som søker en luksuriøs drømmeferie. Som nevnt tidligere har øyene alt en person kan ønske seg – klart vann, hvite strender, vaiende palmer og flotte solskinnsdager. Himmelen har aldri vært nærmere.

Benytt deg av lavsesongen fra juni til september. Her er været mer varierende, men det er fortsatt varmt. Mange turister benytter seg av lavsesongen hvor mange av resortene kan tilby all-inclusive til mer overkommelige priser.

Maldivene er et verdenskjent reisemål for fridykking, hvor man kan utforske spektakulære korallrev med et sjøliv i alle regnbuens farger. Korallrevene strekker seg over flere hundre kilometer, og det krystallklare vannet gjør det til en ubeskrivelig opplevelse. Om du velger å dykke med guide, blir du tatt med på flere spennende destinasjoner hvor du vil se hai, rokker, skilpadder og andre spennende dyr. Skipsvrak er også tilgjengelig om du tør.

Maldivene er et perfekt sted å slappe av, og resortene tilbyr en rekke forskjellige tjenester for å bedre din tilværelse på øya. Kanskje ønsker du en fargerik og god drink mens du jobber med fargen på stranda, eller en langvarig og avslappende spabehandling for kropp og sjel. Det finnes også en rekke utflukter hvor du kan reise med speedbåt rundt øyene. Her kan du fiske, snorkle og møte delfiner. Mange hoteller tilbyr utleie av kajakk, som tillater deg å padle rundt selv for å utforske Maldivene på dine egne premisser. Dette er  særdeles spennende og en god treningsøkt på ferien.

Maldivene har alltid vært assosiert med dyre, eksklusive reiser. Dreamworld gir deg muligheten til å oppleve Maldivene selv på budsjett – ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å realisere din feriedrøm!

Les mer
8 dager Fra kr 9990,-

Enkeltreise til Maldivene