Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Singapore

2 Reiser å utforske

Oppdag skjønnheten, kulturen og kjøkkenet i denne eksotiske perlen.

En fortryllende blanding av øst og vest, en sammensmeltning av malaysiske, europeiske og kinesiske kulturer. Singapore er et populært reisemål og en fantastisk by å oppleve. En verden av kulinariske opplevelser, verdenskjente kjøpesentre, utsøkte restauranter og en fortryllende atmosfære.

Singapore byr på et tropisk klima hele året. Den våteste perioden er mellom november til januar. Uansett når man velger å besøke Singapore vil man oppleve et varmt og tropisk klima – viste du at Singapore bare ligger 130km over ekvator?

I Singapore kan du spise fra alle verdenshjørner. Under ditt opphold i Singapore kan du finne både trendy hurtigmatkjeder, luksuriøse restauranter og sjarmerende små restauranter i Chinatown. Utelivet inneholder alt fra flotte pianobarer og diskoteker til asiatiske favoritter, karaoke barer. Shoppingen er også i verdensklasse. Her er det noe for alle. Merkeklær, kameraer, silkesjal eller skreddersydde dresser, alt er tilgjengelig i Singapore.

Singapore er en destinasjon mange drømmer om. Mange sitter med det inntrykket at det koster en formue å feriere i denne glamorøse byen. At prisnivået i Singapore er en god del høyere enn de fleste land i sørøst-Asia er korrekt, men å tømme pengeboken for å komme dit er ikke nødvendig. Grunnet våre gode samarbeid og strategiske avtaler, kan vi tilby deg en helt fantastisk opplevelse de fleste vil misunne deg for, til en like fantastisk pris!

​Regionen Riverside, også kjent som Civic Region, er der den britiske statsmannen Sir Thomas Raffles først grunnla Singapore i begynnelsen av 1800-tallet. På sørsiden av elven vil du se skyskrapere i det sentrale forretningsområdet og finne mange barer, klubber og restauranter på Boat Quay.

Singapore er ikke bare èn øy – men 63 øyer! Så dra ut å utforsk. I Puala Ubin kan du besøke en uberørt bit av hvordan Singapore brukte å være. En 10-minutters fergetur fra fergeterminalen tar deg tilbake i tiden. Her kan du forvente grusveier, skoger og uvanlig dyreliv. Puala Hantu er en 30-minutters båttur unna og kan friste med et eksepsjonelt sjøliv. Denne øya er et must om du er en av de som vil dykke eller snorkle.

Hvis du elsker sol og strand vil du elske Lazarus Island. En roligere atmosfære grunnet mindre turisme gjør Lazarus Island til en plass man kan puste ut. Sammenlignet med Sentosa og East Coast Park er stranden her mye roligere og vanner er klarere.

En severdighet alle burde få med seg når de utforsker Singapore er ”Gardens by the bay”. Dette er en verden av hager som er ledet med visjonen; hager for alle å eie, nyte og verne. Fantastiske konstruksjoner har gjort at Gardens by the Bay har vunnet flere utmerkelser og anerkjennelser. Det er 3 forskjellige hager som ligger fordelt på 3 havner i sør, øst og vest.

Singapore ble tildelt 38-Michelinstjerner i 2017. To av stjernene er tildelt hawker-boder som gir deg et måltid til under 50-lappen. Gatekjøkken er en del av matkulturen i Singapore.

La oss vise deg byen du aldri vil glemme, metropolisen Singapore. Byen du aldri får nok av.

Les mer
22 Dager Kr 18990,-

Asias høydepunkter

15 DAGER FRA 13990,-

Bali & Singapore