Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Sri Lanka

1 reise å utforske

Endeløse strender, tidløse ruiner, et mottagelig folkeslag, surfeliv, rimelige priser, morsomme tog, verdenskjent te og smaksrik mat gjør Sri Lanka uimotståelig.

Sri Lanka omtales ofte som det uoppdagede landet. Hvert år går det utallige flyreiser over øya som gjemmer seg i klart syn. Landet har de siste årene bevegd seg raskt fremover og en økende turisme viser at det ikke vil stoppe her. Sri Lanka ligger mellom India og Sørøst-Asia og viser en blomstrende kultur. Dette er stedet du ennå ikke har opplevd, men som du absolutt burde legge inn i reisekalenderen.

Øya har et tropisk klima som frister turistene. I høyden finner man et kaldere fjellandskap, inne i landet har man jungel, teplantasjer, innsjøer og fossefall, mens langs kysten kan man oppleve de eventyrlige strendene.

Vi tilrettelegger reisen slik at du får opplevd alle de forskjellige reisemålene Sri Lanka har å by på. Uansett hva du velger, så får du en fantastisk reise med uforglemmelige opplevelser og deilig avkobling.

Sigiriya, eller Løveklippen, er oppført på UNESCOs verdensarvliste og er det mest besøkte historiske stedet på Sri Lanka.

Sigiriya er en 200 meter høy, dramatisk klippe som hever seg over det flate, skogkledte landskapet. Klippen er kjent for sine ruiner på toppen, og de kan spores tilbake til 477 f.Kr.

I dag er Sigiriya blant de flottest beliggende ruinene i verden, med en fantastisk utsikt over det sentrale Sri Lanka.

Andre høydepunkter man bør oppleve når man er i Sri Lanka er Adams Peak som er et hellig fjell for buddhister, hinduer, muslimer og kristne. Hortons Plains nasjonalpark ligger sentralt i Sri Lanka på 2100-2300 meters høyde. Her er det beste utsiktspunktet i Sri Lanka hvor man kan se utover de frodige fjellene.

Tog er også noe vi anbefaler å ta i Sri Lanka. Mens du ser utover det grønne høylandet, de søvnige landsbyene, fossene og teplantasjene kan du bli kjent med de lokale medreisende på togturen.

Kombiner også Maldivene med Sri Lanka da det bare er 1,5 time med fly unna.

Sri Lanka er en destinasjon som blir mer og mer populært å dra til. Vi tilbyr en rekke forskjellige byer og områder i Sri Lanka – om du ønsker storby, stand eller natur, ta kontakt i dag så hjelper vi deg videre på veien!

Les mer
10 dager Fra kr 19990,-

Eventyret Sri Lanka