Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Thailand

3 Reiser å utforske

Kongeriket Thailand er et land i Sørøst-Asia. Himmelsk mat, heftige jungler, gode dykkemuligheter og berømte strender frister nordmenn til fantastiske Thailand.

Landet har i de siste årene vært et av de mest populære reisemålene i verden. Her ferierer alt fra backpackere til styrtrike milliardærer. Det vil naturligvis si at vi også kan finne alt fra superbillige hoteller, til luksusresorts.

Thailand smykker seg med fine strender og frodig natur. Når det kommer til å slappe av og nyte tilværelsen er Thailand en innertier. Strendene og øyene tiltrekker seg dykkere fra hele verden, mens de frodige fjellområdene gir en unik mulighet til å gå på turer i vakker natur. Mange vil selvfølgelig se storbyene men vi anbefaler å oppleve de flotte strendene og karakteristiske naturen.

Sør i Thailand finner man ferieparadisene Phuket og Krabi. Øyprovinsen Phuket er et av Sørøst-Asias mest kjente turistmål på grunn av sine strender og dykkefasiliteter. Det du kan forvente å finne på øya er kritthvite strender, turkist vann og spektakulære naturområder.

Nord for Phuket ligger Khoa Sok National Park hvor du kan oppleve jungelen med elefanter, apekatter og spennende dyreliv. Her kan man også gjøre aktiviteter som kajakkpadling, bading og utforske gamle grotter. I samme område ligger også bukten Phang Na Bay. Her finner du James Bond-øya og Koh Panyee som er to kjente øyer.

Phuket, som resten av Thailand, har et tropisk og varmt klima året rundt. Den varmeste perioden anses å være fra mai til august og dette anses som landets regnsesong. November til februar er ansett for å være høysesong i Thailand, og været er mer behagelig.

Over sjøen fra Phuket finner vi paradiset Krabi. Her kan man besøke stranden klassikeren «The Beach» ble spilt inn og som befinner seg på Phi Phi-øyene. En av de fremste opplevelsene i provinsen er Phi Phi-øyene. Disse er de mest kjente øyene i Thailand og det har blitt spilt inn flere Hollywood-filmer her. Det finnes ingen biler på øyene så man kan enten leie seg sykkel eller ta båttaxi til de forskjellige øyene. Koh Phi Phi Don er hovedøya – kjent for musikk som får fart på dansefoten. Koh Phi Phi er også kjent for øyas utstående muligheter for dykking – både for erfarne og nybegynnere. Det er fantastisk utvalg av fisk, vakre koraller og leopard hai på sandbunnen. Snorkling er også populært, hvor du kan leie utstyr i Phi Phi Don village.

Krabi er en favoritt for turistene. Selve Krabi by er kun et gjennomfartssted for å komme seg til de unike områdene der turistene holder til. Ao Nang er hjertet av Krabi og her finner du Railay Beach som er en av de vakreste strendene i området.

Høysesongen i Krabi er mellom november til mars og da er det ofte fullbooket og fult med turister som ønsker å oppleve ferieparadiset.

I regnsesongen kan du imidlertid velge og vrake i hoteller. Under regnsesongen kommer det vanligvis en kraftig regnskur på ettermiddagen. Generelt vil man oppleve en del sol og gode temperaturer tross regntiden. Det er dermed ingen grunn til å avskrive Krabi som reisemål i disse månedene.

Les mer
22 Dager Kr 18990,-

Asias høydepunkter

8 dager Fra kr 9990,-

Enkeltreise til Krabi

dager Fra kr 9990,-

Enkeltreise til Phuket