Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Dubai

Dubai er et reisemål de fleste vil reise til i løpet av livet. Sol, varme og fantastiske strender – Dreamworld ordner alt.

Dubai er kjent for sine moderne bygninger, luksuriøse hotell og gigantiske shoppingsentre. Eksempler på dette er verdens største bygning, Burj Kalifa eller det eksklusive 7-stjerners hotellet Burj al Arab.

​Når du ankommer Dubai vil du merke hvor nøye planlagt byen er. Høye bygninger med presise detaljer og kunstige øyer setter spor av arabisk kultur. Midt i byen finner du Dubai Creek. Dette er en kanal som deler byen inn i to bydeler, Deira og Burj Dubai. Jumeriah Beach er strandpromenaden som smykkes av hvit sand og luksushotell. Her kan du dra for å nyte strandlivet.

En ferie til Dubai vil by på fantastisk vær, mangfoldig shopping, uberørte strender og noen av den beste gjestfriheten i verden. Lokalisert midt i hjertet i de Forente Arabiske Emirater, kombinerer Dubai gamle verdener med moderne kjøpesentre og rullende sanddyner. Antikk møter det moderne og øst møter vest for å lage en spennende destinasjon for absolutt alle.

Dubai huser fine restauranter, designerbutikker og luksuriøse hotell. De mest populære hotellene befinner seg på Jumeirah-beach. Dubai handler mye om ”WOW-faktoren” og nettopp det får du med spektakulære bygninger. Eksempler på dette er Burj Kahlifa som er verdens høyeste bygning. Dubai har også den første menneskelagde øya, The Palm Island. Opplev Dubai selv og finn ut hvorfor gullbyen er i ferd med å bli verdens mest ettertraktede feriedestinasjon.

Det er et kjent faktum at Dubai ligger midt i ørkenen, men det betyr ikke at du ikke får muligheten til å stå på ski. Dra til Mall of the Emirates, hvor du finner et eget innendørs skianlegg med et areal på hele 22 500 kvm. For en mer tradisjonell arabisk opplevelse, anbefaler vi å dra på en utflukt ute i ørkenen. Ørkensafari er en av de mest populære aktivitetene for de som reiser til Dubai. Det er ufattelig gøy å cruise sanddynene ute i ørkenen med en Jeep etterfulgt av et besøk i beduincamp under stjerneklar himmel.

Dubais voksende status har skapt et elektrisk og utrolig uteliv. Det finnes hundrevis av barer og utesteder, hvor mange regelmessig huser verdenskjente DJ`er og musikere. Fra rolige små kafeer til berømte nattklubber som Buddha bar og Sensation club, tilbyr Dubai et uteliv som knuser den vestlige verdenen. Vær oppmerksom på at konsum av alkohol bare er lovlig i barer, hotell og andre designerte områder. Å drikke alkohol på gaten eller andre offentlige områder er strengt forbudt.

Dubai tilbyr kulinariske opplevelser for alle smaker og budsjett. Spis på en restaurant med Michelin-stjerne i en av byens beste hoteller og nyt smakfulle retter fra alle verdens kanter. Er du mindre kresen så finnes det et hav av enklere restauranter og internasjonale hurtigmatkjeder. Ikke gå glipp av muligheten til å prøve lokal, spicy mat.

Dubai er absolutt en av verdens heftigste destinasjoner og vi anbefaler alle som ønsker en innholdsrik og eventyrlysten reise å ta turen til Dubai. Byen ligger veldig sentralt i forhold til videre reiser. Man kan godt kombinere Dubai med andre reisemål som Bali, Vietnam, Singapore og fler! Send oss en henvendelse, så setter vi opp en fantastisk reise til Dubai!