Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Miami

Om du vil oppleve tropisk klima ved Floridas spiss, shopping eller uteliv – Miami har alt, for alle.

Bli med oss en tur over Atlanterhavet til byen som aldri sover!

Byen ligger sør i den amerikanske staten Florida og byr på tropisk klima og uendelig med aktiviteter. En reise til Miami byr på alt du måtte ønske for å få den optimale ferien. En storby med fantastiske strender, eksklusiv shopping og restauranter i verdensklasse.

Miami har blitt en destinasjon som tiltrekker seg alt av mennesker. Om det er barnefamilier, pensjonister eller kjærestepar – alle vil ha en del av Miami.

Miami er kjent for shoppingmulighetene sine. Man finner alt ifra de største designerne til små morsomme spesialbutikker. Shawgrass Mills, som er Floridas største shoppingsenter finner du litt nord for Miami, utenfor Fort Lauderdale. Her har man nærmere 400 butikker man kan bruke dagen sin i.

Lincoln Road ligger lettere tilgjengelig og har det meste mellom himmel og jord.

Den mest populære stranden i Miami er South Beach. Her kan man slappe av og nyte gode vanntemperaturer året rundt og langgrunn, hvitkornet sand. Miami Beach ligger nord for South Beach. Stranden på hele 6,5km er himmelsk for en morgenjogg eller forskjellige vannaktiviteter.

I Miami finner man mat fra alle verdens hjørner. Italienske restauranter er veldig populære, sammen med «steak houses» og fabelaktig sjømat. Det er ikke mangel på spisesteder på Lincoln Road og Ocean Drive. Ønsker du god stemning så er Ocean Drive og South Beach plassen du skal besøke på kvelden. Her ligger de mest anerkjente nattklubbene og andre mindre barer med live-musikk. På Ocean Drive kan du se sportsbilene kjøre på rekke og rad – det er en opplevelse å få med seg!

Men husk – skal du inn på de hotteste nattklubbene må du vær tidlig ut, for her vanker både kjendiser og turister.

Miami er beryktet for å ha blant verdens beste uteliv. På dagtid kan besøke den verdenskjente Nikki Beach og når kvelden kommer kan man dra videre til nattklubbene. De arrangerer fest med de største stjernene vi kjenner til i dag.