Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Asias høydepunkter

Gjør noe nytt på din neste reise!

 • 5 Land

 • 3 Uker

 • Fra kr 18990,- pr. person

Vi tilbyr en helt unik og uforglemmelig opplevelse med en 3-ukers rundreise gjennom det kulturelle Asia. På reisen vil du oppleve ultramoderne metropoliser, vakre strender og uberørt natur. Vi har designet denne reisen for at du som kunde skal få oppleve mest mulig ut av ditt opphold i Asia. Vi ønsker å gi våre kunder mest verdi for pengene, og derfor har vi ordnet hele reisen med 4 og 5-stjerners hotell!

Send henvendelse

Reiserute

Day 1 – Avreise

I dag er dagen for avreise endelig kommet. Møt opp på flyplassen i god tid for å unngå stress og andre faktorer som kan redusere reisegleden.
Husk også pass og pengebok.

Day 2-4 – Kuala Lumpur

Etter en behagelig flyreise blir du møtt av varmen i Malaysia. Du har endelig ankommet Kuala Lumpur. Kuala Lumpur er en moderne kosmopolitisk by med en vakkern skyline som består noen av verdens høyeste bygninger. Her kan du besøke himmelhøye bygninger som Petronas Twin Towers og KL Tower under oppholdet ditt – vær ute i god tid og la høydeskrekken være hjemme. Vi anbefaler også å ta turen til Batu Caves i løpet av oppholdet.

Hotell: Fraser Residence

Day 4-8 – Phuket

Denne dagen bytter du ut storbylivet med strand og natur. Øyprovinsen Phuket er et av Sørøst-Asias mest kjente turistmål på grunn av sine vakre strender, mangfoldig  dyreliv og et spennende utvalg av aktiviteter. Her kan man kan forvente å finne på øya er kritthvite strender, turkist vann og spektakulære naturområder. Thailand har lenge vært et av nordmenns aller mest populære reisemål.
Vi anbefaler å besøke Phi Phi-øyene mens man er her.

Hotell: Paripas Patong Beach

Day 8-11 – Siem Reap

Dette fortryllende landet er hjemmet til storslåtte og antikke templer, tette skoger, strålende strender og en fengslende historie. Landets blanding av herlige mennesker, spennende matretter og historiske skatter gjør Kambodsja til et utrolig reisemål. Tempelet Angkor Wat i Siem Reap ble kåret til årets landemerke i 2017 av Tripadvisor. Dette er et must når man besøker Siem Reap

Hotell: Angkor Miracle Resort & Spa

Day 11-20 – Bali

Halveis ute i ferien er det endelig tid til å møte en av våre mest populære destinasjoner, Bali. Fra plettfrie strender, restauranter i verdensklasse, surfing, dykking og snorkling, til elegante fossefall, vulkaner og pittoreske risterrasser – Bali har absolutt alt du skulle ønske fra en tropisk ferie. Uansett om du er opptatt av historie, ute etter adrenalin eller glad i spa, så er Balis unike og spirituelle atmosfære til stede uansett hvor du ferdes. Du vil se små ofringer til de hinduistiske gudene på utsiden av hver eneste butikk, hjem eller restaurant. Med sine utsmykkede hinduistiske templer, majestetiske vulkaner og fredfulle risterrasser er Bali noe for absolutt alle.
Vi anbefaler å besøke Nusa Penida og Uluwatu i løpet av oppholdet.

Hotell: Harris Hotel Seminyak

Day 20-22 – Singapore

De siste dagene tilbringes i en av verdens mest moderne metropoliser. Oppdag skjønnheten, kulturen og kjøkkenet i denne eksotiske perlen. En fortryllende blanding av øst og vest, en sammensmeltning av malaysiske, europeiske og kinesiske kulturer. Singapore er et populært reisemål og en fantastisk by for deg å oppleve. Oppdag en verden av kulinariske opplevelser, verdenskjente kjøpesentre, utsøkte restauranter og en atmosfære man blir forelsket i.
Finn frem barnet i deg, og besøk den populære parken Universal Studios.

Hotell: Furama City Centre

Day 22 – Hjemreise

Dagen for hjemreise er dessverre kommet, og vi håper at du har hatt en helt fantastisk ferie.

Au Revoir!

Bildegalleri

Viktig informasjon

Pris inkluderer

 • Flyreise t/r mellom Norge og Asia
 • Alle mellomflyginger
 • 2 netter på Fraser Reisdence i Kuala Lumpur (5*)
 • 4 netter på Paripas Hotel i Phuket (4*)
 • 3 netter på Angkor Miracle Siem Reap (5*)
 • 9 netter på Harris Hotel i Bali (4*)
 • 2 netter på Furama City Centre i Singapore (4*)
 • Egen reiserådgiver / kontaktperson

Forberedelser

 • Som norsk statsborger kreves det kun visum for innreise i Kambodsja. Dette kan enten utstedes ved ankomst, eller bestilles på nett på forhånd. Vi anbefaler alltid å bestille visum i forkant
 • Det kreves at pass er gyldig for lengre enn 6 måneder ved hjemreise.
 • Det anbefales å ta vaksiner på denne reisen. Ta gjerne en prat med  en av våre reiserådgivere for mer informasjon.

Vilkår

Prisene er oppgit som «fra», per person og er basert på at to voksne deler rom. Prisene vil typisk være noe høyere i fellesferie.
Ved dårlig tilgjengelighet, vil hotell endres til noen med tilsvarende kvalitet. Man blir opplyst om dette før bestilling.

Send henvendelse