Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Bali & Singapore

En miks av metropol og gode vibes!

 • Opplev Bali og Singapore i samme reise!

 • 2 Uker

 • Fra kr 13990,- pr. person

Stig på drømme-ekspressen til Asia og bli med på en fantastisk tur til Bali og Singapore. Gjennom 14 dager kan du drømme deg gjennom jungel, stand og ellevill storby. Her vil du skape minner for livet. Denne reisen består av en todelt opplevelse der du møter balinesisk kultur, med latterfull kaos og en sofistikert verden i Singapore.

Dere vil bo 10 netter på hotell i Bali, etterfulgt av 3 netter på hotell i Singapore.

Send henvendelse

Reiserute

Dag 1 – Avreise

I dag er dagen for avreise endelig kommet. Pakk kofferten og møt opp på flyplassen i god tid, du har 2 fantastiske uker foran deg.
Husk også på pass og pengebok.

Dag 2 – Ankomst Bali

Etter en behagelig flyreise, har du endelig ankommet den spektakulære øya. På Bali vil du umiddelbart møte et behagelig klima, hyggelige mennesker og en avslappende «vibe».
Ved utgangen vil du bli møtt av en av våre sjåfører, som vil kjøre deg direkte til ditt hotell.

Resten av dagen er disponibel til å gjøre ha man vil.

Dag 3 og 4 – Utforsk Seminyak

Den første hele dagen i Bali kan du bruke på akkurat hva du selv ønsker. Prøv organisk superfood, surf på stranden eller bare ta det rolig ved bassengkanten.
På kveldstid kan du ta turen inn til Seminyak Square, hvor du finner et godt utvalg av shopping, restauranter og uteliv.

Dag 5 – Utflukt til Nusa Penida

Denne dagen har du ventet på. Du vil bli hentet av sjåføren om morgenen, og kjørt direkte til båthavnen. Derifra blir dere kjørt over vannet i speedbåt til den praktfulle øya, Nusa Penida. Her blir dere møtt av en hyggelig sjåfør/guide, som vil ta dere rundt og vise frem det beste fra øya.

Her får dere oppleve noe av verdens mest praktfulle naturskapte arkitektur.

Dag 5 til 7 – Seminyak

Etter en spennende dag fylt med sterke inntrykk og opplevelser, har du to hele dager til egen disposisjon. Bruk de siste dagene i Seminyak fornuftig.

Vi kan anbefale aktiviteter som:
Surfekurs
Strand-klubber (Potato Head, Omnia)
En tur til Uluwatu-tempelet
Jakte fossefall

Dag 8 – Monkey Forrest

I dag drar du til den morsomme apeskogen. Her befinner deg seg nemlig rundt 800 apekatter inne i en gigantisk avsperret jungel. Det er umulig å ikke trekke på smilebåndet når disse krabatene løper rundt og gjør forskjellige rampestreker. Har du et åpent sinn får du kanskje nye venner dagen.

Dag 9 og 10 – Seminyak

De to siste dagene går til egen disposisjon. Det finnes flere spennende områder man kan utforske i Bali. Vi anbefaler også å besøke naboøya til Nusa Penida, Nusa Lambongan. Her finner du krystallklart vann og en meget avslappet atmosfære. Klippetempelet Tanah Lot er også anbefalt å besøke eller få med deg solnedgangen i Uluwatu.

Dag 11 – Reise til Singapore

I dag skal du videre til den spennende metropolen, Singapore. Flyet går direkte fra Bali og sjåføren plukker dere opp på hotellet noen timer før avgang. Oppdag skjønnheten, kulturen og kjøkkenet i denne eksotiske perlen. En fortryllende blanding av øst og vest, en sammensmeltning av malaysiske, europeiske og kinesiske kulturer.

Dag 12 – Universal Studios

Ikke hørt om Universal Studios? Vel, da kan du virkelig glede deg til denne dagen. Universal Studios Singapore er sørøst-Asias første og eneste US theme park. Her finner du 24 karuseller/berg og dalbaner, show og attraksjoner i syv forskjellige soner.

Dag 13 – Egen disposisjon

Den siste dagen i Singapore går til fri disposisjon. Her anbefaler vi å prøve ut de lokale markedene med masse spennende mat i alle varianter. Det finner også matboder som har fått tildelt Michelin-stjerner. Her kan du få rimelige og spennende måltider.

Dag 14 – Hjemreise

Da er det på tide å reise hjem. Vi ønsker deg en behagelig flytur og håper turen har stått til dine forventninger.

Viktig informasjon

Inkludert i reisen

 • Alle nødvendige flyreiser
 • Hotellovernatting på firestjerners hotell
 • Egen reiserådgiver
 • Transport på Bali
 • Utflukt til Nusa Penida
 • Inngang til Universal Studios fornøyelsespark

Forberedelser

 • OBS! Det kreves at pass er gyldig for mer enn 6 måneder ved hjemreise.
 • Det anbefales å ta vaksiner på denne reisen. Ta gjerne en prat med  en av våre reiserådgivere for mer informasjon.

Vilkår

Prisene er oppgit som «fra», per person og er basert på at to voksne deler rom. Prisene vil typisk være noe høyere i fellesferie.
Ved dårlig tilgjengelighet, vil hotell endres til noen med tilsvarende kvalitet. Man blir opplyst om dette før bestilling.

Send henvendelse