Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Cancun

Utforsk de gamle Maya-pyramidene, verdens nest lengste korallrev, endeløse strender og sene kvelder i den festglade byen på Yucatan-halvøya.

Den karibiske feriestedet på Mexicos sørøst-kyst er en samlepunkt for dykkere, fiskere, historie-entusiaster og eventyrlysten ungdom. Cancún har vært en populær destinasjon siden turismen eksploderte på 1980-tallet, og Cancuns sjarm strekker seg langt utover det ufortjente «Spring Break ‘omdømme.

Et bredt spekter av akvatiske aktiviteter, og århundrer med maya, meksikansk og karibisk historie gjør Cancun til en destinasjon for alle typer reisende.

Lokalisert på halvøya Yucatan, har Cancun utsikt over Mexicogolfen. En kort båttur unna finnes et stort korallrev som gir Cancuns besøkende en av de beste dykkestedene i Mexico. Du kan også norkle rett fra stranden ved Playa Tortugas for å utforske fargerike fiskearter  og spennende sjøliv. Det finnes mange guider som mer enn gjerne hjelper deg med en fortryllende opplevelse i det krystallklare vannet eller en svømmetur med delfinene på Playa Delfines. Den Mexikanske gulfen er et fiskeparadis og om du vil ta med deg gjengen på fisketur kan dette lett arangeres gjennom Aquaworld en av Cancuns mange dykkesteder for en dykkeopplevelse eller å svømme med delfiner på Playa Delfines. Golfen er et fiskeparadis, og charterfisketurer kan enkelt bookes fra Aquaworld, rett ved strandkanten.

Området rundt Cancun bærer store preg av Maya-indianerne som er de tradisjonelle eierne av landet. Du finner en rekke historiske arkeologiske steder i området, inkludert El Rey-ruinene i hjertet av Cancuns hotellområde. Besøk Mayan Cancun Museum for å lære om regionens rike kulturhistorie og for å oppdage hvorfor mayaene trodde verden skulle ende i 2012. For å få en smak av Mexico, bokstavelig talt, kan du ta turen innom Museo Sensorial del Tequila.

En annen spennende aktivitet for ferien er å hoppe på fergen som går til den nærliggende øya, Isla Mujeres.Fra en strand i sentrum, hopp på en ferge til nærliggende Isla Mujeres, en øyferie som forblir mindre berørt av moderne turisme enn Cancun. Her kan du snorkle på Garrafon Natural Reef Park eller slappe av på en av øyas rolige strender.

Cancuns beliggenhet betyr at det forblir varmt hele vinteren, og de mest populære månedene er desember til april. Sommermånedene kan være utrolig varme, og høsten byr på regnsesong. Byen regnes som en av de sikreste delene i Mexico for turister å besøke.

Send henvendelse

Bildegalleri

Viktig iformasjon

Pris inkluderer

  • Fly t/r Oslo – Cancun, men annen flyplass kan avtales mot et tillegg.
  • Overnatting på avtalt hotell, i forhold til ønsket reiselengde.
  • Egen reiserådgiver som kan kontaktes gjennom hele bestillingsprosessen og reisen.

Pris inkluderer ikke

  • Transport til og fra hotellet
  • Frokost på hotellet
    Kan inkluderes mot tillegg

Forberedelser

  • OBS! Det kreves at pass er gyldig for mer enn 6 måneder ved hjemreise.
  • Legg merke til at transit i USA eller Canada krever visum.

Vilkår

Prisene er oppgit som «fra», per person og er basert på at to voksne deler rom. Prisene vil typisk være noe høyere i fellesferie.
Ved dårlig tilgjengelighet, vil hotell endres til noen med tilsvarende kvalitet. Man blir opplyst om dette før bestilling.

Send henvendelse

Din tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rate this by clicking on a star below: *