Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Det beste fra Dubai

Opplev Dubai

 • 1 uke

 • Spennede utflukter

 • Eksklusivt hotell

 • Fra kr 9990,- pr. person

La deg ikke lure av byens eksklusive ytre og fjerne lokasjon. Dubai er både rimeligere og nærmere enn du tror. Med sin økende popularitet blant norske turister, eksisterer det nå daglige direkteruter mellom Gardemoen og Dubai. Bli med oss på et helt fantastisk eventyr til en helt fantastisk by, bare 7 timer unna! Ingen andre steder byr på så mye spektakulært, på en destinasjon. Verdens høyeste bygning, verdens største kjøpesenter, verdens mest eksklusive hotell og et innendørs alpinanlegg er bare noe av det man møter i Dubai.

Vi tilbyr en ukes reise Dubai, med de aller kuleste opplevelsene. Opplev en utrolig utsikt fra toppen av Burj Khalifa. Ørkensafari med arabisk aften i solnedgangen. Shopping i verdensklasse, og magisk fonteneshow. Dagstur til hovedstaden Abu Dhabi, og et herlig strandliv. Denne reisen passer for de aller fleste.

Send henvendelse

Reiserute

Dag 1 – Avreise

I dag er dagen for avreise endelig kommet. Pakk kofferten og møt opp på flyplassen i god tid, du har 2 fantastiske uker foran deg.
Husk også på pass og pengebok. Du vil ankomme Dubai rundt midtnatt, hvor det anbefales å dra direkte til hotellet og komme seg i sengs.

Dag 2 – Første dag i Dubai

I dag har du hele dagen til egen disposisjon, slik at man kan gjøre akkurat hva man vil selv. Kanskje riste av deg reisefeberen på med en tur på stranden?

Dag 3 – Ørkensafari

Denne dagen skal nytes blant høye sanddyner, bbq-mat og kameler. Her vil man bli hentet på hotellet på ettermiddagen og fraktet ut til Dubais ørkenområder. Etter en ellevill opplevelse i ørkenen finner man til slutt en idyllisk arabisk camp, hvor det serveres grill-buffet og live underholdning. Dette innebærer blant annet magedans og pyroshow.
Til slutt vil sjåføren kjøre man tilbake til hotellet, hvor man kan nyte Dubai sin opplyste skyline på veien hjem.

Dag 4 – Utforsk Dubai

Nok en dag til å gjøre akkurat hva man selv ønsker. Slapp av på stranden, dra på shopping og spis på en fin restaurant. Dette er bare noen av de få tingene man kan finne på i denne mangfoldige byen.

En sterk anbefaling er på spise på Buddha Bar i løpet av oppholdet.
(Man bør booke bord på forhånd)

Dag 5 – Abu Dhabi

Utforsk historien til Abu Dhabi på en 8-timers tur til hovedstaden. Man blir plukket opp på hotellet og kjørt direkte til byen.
En av hovedattraksjonene er Sheikh Zayed Grand Mosque, et mesterverk av islamsk arkitektur.

Sørg for at kameraet er med!

Dag 6 – Burj Khalifa

Nå gjelder det å legge høydeskrekken igjen på hotellrommet. Denne dagen skal man nyte en uforglemmelig panoramautsikt over Dubai, fra utsiktplattformen i verdens høyeste bygning. Den ikoniske Burj Khalifa. Du vil bli fraktet 125 etasjer opp i løpet av 90 sekunder i verdens raskeste heis, hvor du vil få et 360 graders utsikt over byen og Persiabukten.

Her vil dere oppleve noe av verdens mest praktfulle naturskapte syn.

Dag 7 – Nyt ferien

Den nest siste dagen står til fri disposisasjon. Bruk dagen til oppleve ønskede utflukter og serverdigheter, eller bare til å slappe av.

Et tips er å sette av deler av dagen til pakke kofferten.

Dag 8 – Hjemreise

Dagen for hjemreise er kommet, og man sjekker ut av hotellet i forhold til avreise.
Nyt flyturen i behagelige seter, og tenk tilbake på den fantastiske reisen du nettopp har opplevd.

Au Revoir!

Bildegalleri

Video

Viktig informasjon

Inkludert i reisen

 • Fly t/r Dubai – Norge
 • 6/7 netter på Wyndham Dubai Marina
 • Ørkensafari med egen sjåfør
 • Dagstur til Abu Dhabi
 • En tur oppe i verdens høyeste bygning. Burj Khalifa
 • Egen reiserådgiver / kontaktperso

Forberedelser

 • OBS! Det kreves at pass er gyldig for mer enn 6 måneder ved hjemreise.

Vilkår

Prisene er oppgit som «fra», per person og er basert på at to voksne deler rom. Prisene vil typisk være noe høyere i fellesferie.
Ved dårlig tilgjengelighet, vil hotell endres til noen med tilsvarende kvalitet. Man blir opplyst om dette før bestilling.

Send henvendelse

Din tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rate this by clicking on a star below: *