Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Enkeltreise til Bali

Den unike øya Bali, har år etter år blitt kåret som et av verdens mest fortryllende reisemål av en rekke store reisemagasin. Og hvordan kan du få en bedre opplevelse enn en skreddersydd reise akkurat til deg, produsert av noen som har vært der før.Uansett om du er på utkikk etter en reise på budsjett, eller om du ønsker å ta den helt ut så kan vi tilby deg de beste dealene! Bali omtales gjerne som østens perle, noe øya virkelig kan forsvare. En ferie til Bali vil kunne oppleves som en reise til paradis, bestående av både vulkanske fjell, eksotiske fossefall og langstrakte strender.

Fra plettfrie strender, restauranter i verdensklasse, surfing, dykking og snorkling, til elegante fossefall, vulkaner og pittoreske risterrasser – Bali har absolutt alt du skulle ønske fra en tropisk ferie. Uansett om du er opptatt av historie, ute etter adrenalin eller glad i spa, så er Balis unike og spirituelle atmosfære til stede uansett hvor du ferdes. Du vil se små ofringer til de hinduistiske gudene på utsiden av hver eneste butikk, hjem eller restaurant. Med sine utsmykkede hinduistiske templer, majestetiske vulkaner og fredfulle risterrasser er Bali noe for absolutt alle.

Send henvendelse

Bildegalleri

Viktig iformasjon

Pris inkluderer

  • Fly t/r Oslo – Bali, men annen flyplass kan avtales mot et tillegg.
  • Overnatting på avtalt hotell, i forhold til ønsket reiselengde.
  • Overnatting kan kombineres med flere hotell, om man ønsker å oppleve større deler av øya.
  • Egen reiserådgiver som kan kontaktes gjennom hele bestillingsprosessen og reisen.

Pris inkluderer ikke

  • Transport til og fra hotellet
  • Frokost på hotellet
    Kan inkluderes mot tillegg

Forberedelser

  • OBS! Det kreves at pass er gyldig for mer enn 6 måneder ved hjemreise.
  • Det anbefales å ta vaksiner på denne reisen. Ta gjerne en prat med  en av våre reiserådgivere for mer informasjon.

Vilkår

Prisene er oppgit som «fra», per person og er basert på at to voksne deler rom. Prisene vil typisk være noe høyere i fellesferie.
Ved dårlig tilgjengelighet, vil hotell endres til noen med tilsvarende kvalitet. Man blir opplyst om dette før bestilling.

Send henvendelse

Din tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rate this by clicking on a star below: *