Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Enkeltreise til Dubai

En ferie til Dubai vil by på fantastisk vær, mangfoldig shopping, uberørte strender og noen av den beste gjestfriheten i verden. Lokalisert midt i hjertet i de Forente Arabiske Emirater, kombinerer Dubai gamle verdener med moderne kjøpesentre og rullende sanddyner. Antikk møter det moderne og øst møter vest for å lage en spennende destinasjon for absolutt alle.

Dubai huser fine restauranter, designerbutikker og luksuriøse hotell. De mest populære hotellene befinner seg på Jumeirah-beach med sine endeløse hvite strender.  Ferier til Dubai handler mye om ”WOW-faktoren”. Med spektakulære bygninger og utsikt som gjør deg målløs, har vi Burj Kahlifa som er verdens høyeste bygning. Dubai har også den første menneskelagde øya, The Palm Island. Opplev Dubai selv, og finn ut hvorfor det gullbyen er i ferd med å bli en av verdens mest ettertraktede feriedestinasjon.

Send henvendelse

Bildegalleri

Viktig iformasjon

Pris inkluderer

  • Fly t/r Oslo – Dubai, men annen flyplass kan avtales mot et tillegg.
  • Overnatting på avtalt hotell, i forhold til ønsket reiselengde.
  • Egen reiserådgiver som kan kontaktes gjennom hele bestillingsprosessen og reisen.

Pris inkluderer ikke

  • Transport til og fra hotellet
  • Frokost på hotellet
    Kan inkluderes mot tillegg

Forberedelser

  • OBS! Det kreves at pass er gyldig for mer enn 6 måneder ved hjemreise.

Vilkår

Prisene er oppgit som «fra», per person og er basert på at to voksne deler rom. Prisene vil typisk være noe høyere i fellesferie.
Ved dårlig tilgjengelighet, vil hotell endres til noen med tilsvarende kvalitet. Man blir opplyst om dette før bestilling.

Send henvendelse

Din tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rate this by clicking on a star below: *