Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Enkeltreise til Phuket

Et overraskende syn venter deg når du ser ut av vinduet. Du er kanskje bare en time unna Bangkok, men plutselig er de høye bygningene byttet ut med kritthvite strender og øyer toppet med grønn vegetasjon. Nå er du ankommet Phuket, Thailands største øy og mest populære turistmål for strand-chill og natteliv.

Ordet «opptatt» oppsummerer Phuket godt. De fleste førstegangsreisende til Thailand blir tiltrukket av Phuket. For mange er det på grunn av det pulserende livet i gatene. Hvis du liker uteliv kan du vandre ned til de største nattklubbene å se på lys-show, ølbarer og dans. På en så stor øy er det er det ikke vanskelig å holde seg unna hedonismen. Spaser rundt på kveldsmarkedet og prøv deilig thaimat eller prut på suvenirer; eller tilbring en dag i Phuket Towns å se det voksende utvalget innen kunst og håndverk.

Det er også mulig å komme seg unna folkemengden. Hvis du ønsker blendende strender med mindre turisme kan du kjøre 20 minutter nord eller sør. Her vil du finne uendelige strender med roligere tilværelser.

Send henvendelse

Bildegalleri

Viktig iformasjon

Pris inkluderer

  • Fly t/r Oslo – Phuket, men annen flyplass kan avtales mot et tillegg.
  • Overnatting på avtalt hotell, i forhold til ønsket reiselengde.
  • Egen reiserådgiver som kan kontaktes gjennom hele bestillingsprosessen og reisen.

Pris inkluderer ikke

  • Transport til og fra hotellet
  • Frokost på hotellet
    Kan inkluderes mot tillegg

Forberedelser

  • OBS! Det kreves at pass er gyldig for mer enn 6 måneder ved innreise. Informasjonen er hentet fra regjeringen sine sider og kan til tider endre seg raskt. Vi anbefaler alle å sjekke bestemmelser for innreise igjen rett før reisen.

Vilkår

Prisene er oppgitt som «fra», per person og er basert på at to voksne deler rom. Prisene vil typisk være noe høyere i fellesferie.
Ved dårlig tilgjengelighet, vil hotell endres til noen med tilsvarende kvalitet. Man blir opplyst om dette før bestilling.

Send henvendelse

Din tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rate this by clicking on a star below: *