Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Gruppereise til Bali

Reis med oss til Bali den 3. september og la oss lede deg gjennom 2 ELLEVILLE uker!

 • Stappfullt med aktiviteter

 • 2 uker

 • 20.990,- pr person (Reserver din plass for 20%)

Bli med oss til Bali og bli guidet gjennom Balis målløse syn og opplevelser. En gruppereise med 12 plasser, hvor vi sammen skal oppleve verdens mest omtalte paradis. Vi tar deg med på en reise som starter med strandliv, organiske kafeer og surfe-vibes. Koselige kvelder under himmelens vakre farger, spennende dager på klipper, strand og jungel og nye bekjentskaper er noe vi kan si for denne turen – og vi gleder oss like mye som deg!

Vår lidenskap for øya er bakgrunnen for denne gruppereisen. Vi vil vise frem vårt paradis til eventyrlystne reiseglade mennesker som vil være med på å skape nye bekjentskaper og vennskap. Vi vil dele vår kjærlighet for Bali og derfor vil denne reisen være perfekt for deg som drømmer om å besøke øya, enten for første gang eller du har vært der før. Vi skal gjennom flere deler av øya og starter i Seminyak. Dette er en av byene i Bali som tilbyr fantastiske kafeer, organisk mat, en milelang strand og mye mer. Mens vi er i Seminyak skal vi på en rekke utflukter.

Alt starter med en tur til Uluwatu. Dette er en av de helligste plassene i Bali og tempelet er stasjonert på en klippe helt sør. Her vil du finne en utsikt over naturskapte underverker som tar pusten fra deg. I område er det mulig å finne kule strender, restauranter og beach clubs. En annen dag skal vi besøke øya Nusa Penida. Her får man se de vakreste synene i Bali og den mest majestetiske av dem alle heter for Keling King – denne har du garantert sett før, men ingenting kan beskrive det å stå der selv. Seminyak er også kjent for surfing, og det synes vi må være med i reisen nå som vi allerede er her – så surfekurs er inkludert!

Vi skal også besøke Gili-øyene. Dette er tre små øyer som ligger 1,5 time med båt utenfor Bali. Her skal vi være i 4 netter hvor vi skal snorkle med fargerikt sjøliv og muligheter for å svømme med skilpadder. På kveldene vil vi kose oss med koselige middager og øyas stemning.

Den siste destinasjonen vi skal besøke er Ubud. Her kommer vi inn i den siste og roligste delen av reisen. Når vi kommer hit vil man merke den avslappende stemningen i jungelen. På det fantastiske luksushotellet, Sthala, vil vi nyte dagene med balinesisk massasje (2timer) og yoga for de som ønsker å delta på det. Det er viktig å ikke miste farten helt, så på dag nummer to skal vi en rundtur i Ubud for å se fossefall, risterrasser, Bali swings og ikke minst, den kuleste opplevelsen, Monkey Forest!

Reiserute

Dag 1 – Avreise

I dag er dagen for avreise endelig kommet. Pakk kofferten og møt opp på flyplassen i god tid, du har 2 fantastiske uker foran deg.
Husk også på pass og pengebok.

Dag 2 – Ankomst Bali

Etter en behagelig flyreise, befinner har du endelig kommet fram til det omtalte paradiset. Vi møter sjåførene ved utgangen av flyplassen som kjører oss til hotellet. Resten av dagen slapper vi av.

Hotellet heter Devinsky (4*)

Dag 3 – Utflukt til Uluwatu

Uluwatu er kjent for sitt klippetempel og fantastisk natur. Her skal vi bruke dagen på å utforske det historiske tempelet og kanskje finner vi noen kule strender?

Ta med kamera, dette blir rått!

Dag 4 – Utflukt til Nusa Penida

Vi blir hentet tidlig om morgenen for å dra til den berømte øya Nusa Penida. Dermed går det båt over til øya og resten kan tale for seg selv! Denne turen tilbyr de villeste synene vi selv har hatt i våre liv og nå får du også oppleve det.

Day 6 – Surfing og strand

Hver eneste år kommer det tusenvis av tilreisende for å surfe på Bali. Øya er kjent for det fantastiske surfeforholdene og nå er det din tur å teste det ut. Kanskje du får teken på surfing etter dette to-timers kurset?

Om det er noen som ikke ønsker surfing kan de slappe av på stranden.

Day 8 – Reise til Gili

I dag blir vi hentet tidlig på morgenen å kjørt til Padong Bay. En spennende båttur venter hvor man virkelig får sett Balis kyst og natur. Etter ca 1,5 time med båt møter du 3 små øyer med strandlinje og azurblått hav – velkommen til Gili-øyene

Hotellet heter Vila Ombak (4*)

Dag 9 – Snorkling

Gili er kjent for sine vakre dykkeomgivelser og i dag skal vi få en smakebit på akkurat dette. I dag er det lagt opp med snorkling! Dykkerne som er med oss vil bestemme hvor det er best å snorkle for dagen.

Kanskje du får svømme med skilpadder?

Dag 10-11 – Gili

De neste dagene disponerer man fritt. Her kan man slappe helt av eller leie sykler. Vi anbefaler en sykkeltur rundt øya.For de som ønsker tar vi en runde på øyhopping for å besøke de andre øyene. På kveldstid møtes vi for å kjenne mer på den gode atmosfæren og finne oss en plass for mat og drikke.

Dag 12 – Reise til Ubud

I dag går turen til det kulturelle hjertet av Bali.  Ubud ligger i høyden og vil vise deg en mer avslappet side av Bali. Gjemt i jungelen finner man fantastiske hoteller og vanvittige aktiviteter.

Hotellet heter Sthala (5*)

Day 13 – Rundtur i Ubud

Som nevnt er Ubud det kulturelle hjertet av Bali, men i dag skal vi på andre eventyr. En rundtur i Ubud byr på risterrasser, fossefall, Bali swings og ikke minst Monkey Forest!

Dag 14 – Ubud

Etter nesten to uker med spenst og moro skjønner vi det kan være godt å ta det helt med ro. Vi har lagt opp en helt magisk spa-dag med to timers balinesisk fullkropps massasje. Med spesielle teknikker og total avslappning vil man føle seg som en ny person.

Dag 15 – Hjemreise

Dagen for hjemreise er dessverre kommet og vi håper du har hatt det helt vilt kult med oss! Vi blir hentet på hotellet i god tid før reisen hjem slik at hjemreisen får sømløst.

Au Revoir!

Bildegalleri

Video

Viktig informasjon

Inkluderet i gruppereisen:

 • Flyreise t/r mellom Oslo og Bali
 • 6 netter på Devinsky Hotel Seminyak (4*)
 • 4 netter på Vila Ombak Gili Trawangan (4*)
 • 3 netter på Sthala Hotel & Resort Ubud (5*)
 • Frokost på alle hotell
 • Egen reiseguide fra Dreamworld
 • All transport mellom hotellene
 • Billett t/r med båt mellom Bali og Gili
 • Dagstur til Nusa Penida
 • Dagstur til Uluwatu
 • To-timers surfekurs
 • Guidet snorkling på Gili
 • Guidet morgentur i Ubud
 • Rundreise i Ubud med Monkey Forest, risterrasser, Bali Swings og fossefall
 • På hotellet i Ubud tilbys også en rekke aktiviteter som  sykkeltur, yoga, gåtur osv.

Forberedelser

 • OBS! Det kreves at pass er gyldig for mer enn 6 måneder ved hjemreise.
 • Det anbefales å ta vaksiner på denne reisen. Ta gjerne en prat med  en av våre reiserådgivere for mer informasjon.
 • Vi alle møtes på Gardemoen til angitt møtested av deres reiseguide.

Vilkår

Den reisende har selv ansvar for å komme til rett tid og må dekke eventuelle kostnader ved personlig forsinkelse/avbestilling.

Aktiviteter, måltider og transport er inkludert i prisen.

Inngangs penger til Uluwatu tempelet, Monkey Forest, risterrasser, fossefall og Bali Swings er ikke inkludert. Det koster mellom 20-50kr.

Den reisende har selv ansvar for å møte til tidspunkt for aktiviteter/transport. Av respekt for andre deltakere vil vi strebe for å holde planlagt tidsskjema.

Den reisende har selv ansvar for å være i god nok fysisk form for å delta på aktiviteter.

Den reisende har selv ansvar for gyldig pass og forsikringer.

Depositum på 20% blir fakturert ved påmelding.

Din tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rate this by clicking on a star below: *