Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Vietnam

Vietnam er langstrakt og variert med spennende fjellandskap og store elvedeltaer. Med sin naturlige skjønnhet og kulturelle kompleksiteter er det lett å forelske seg i Vietnam. De fleste faller for den fantastiske naturen, den fargerike kulturen og den fenomenale maten. Noen av de populære destinasjonene i Vietnam er Hanoi, Nha Trang, øyparadiset Phu Quoc, Storbyen Ho Chi Minh.

Uforglemmelige eventyr finnes overalt i Vietnam. Om du ønsker å handle på lokale markeder, spise asiatisk mat eller oppleve historisk kultur er Vietnam destinasjonen for deg. Vietnam gir også muligheten til å slappe av med utsøkte spa og kritthvite strender.

Turismen i landet er stadig økende og landet er derfor under hurtig utvikling – Dette betyr at landet holder på å bli en av Asias førsteklasses reisedestinasjoner med urørt natur og moderne høyteknologiske byer.

De som besøker Vietnam legger som regel inn paradisøya Phu Quoc i reiseplanen. På øya kan man i dag finne luksuriøse hotell langs stranda med casino og golfbaner, en internasjonal flyplass, et sykehus godkjent etter WHO-standard og et eget zoo!

Ho Chi Minh, landets største by, er Vietnams definisjon på svimlende. En høyslått handles- og kulturby som har drevet landet fremover med sin pulserende energi. Byen består av en kaotisk virvel som puster liv og glede til de lokale, noe turistene fort merker og trekkes inn i. Fra de fineste hotellene til de rimeligste hostellene – fra de klassiske restaurantene til de beste gatebodene. Ho Chi Minh har en intens energi å tilby –noe du burde oppleve.

Du kan reise til Vietnam hele året. I nord er været best om sommeren, mens det er best i sør om vinteren.

Vil du oppleve Vietnam? Ta kontakt med oss og du får tildelt din egen reiserådgiver som skreddersyr din reise.